fbpx

Öppen träff i Eskilstuna 28 aug

 In Södermanland, Västmanland

Du som bor i Sörmland/Västmanland (eller i närliggande distrikt utan egen verksamhet) och har förlorat ett litet barn, under graviditeten, förlossningen eller senare, är välkommen på Spädbarnsfondens nästa träff MÅNDAGEN DEN 28 AUGUSTI kl. 18.30-20.30. Vi träffas i Sensus lokaler i Eskilstuna. Det ligger vid Valhalla industriområde i korsningen Lagerkvistgatan/Rinmansgatan. Ingång från Lagerkvistgatan 2.

Det blir en öppen träff där vi träffas och pratar om våra saknade barn och om det som har hänt. Givetvis pratar var och en så mycket eller lite som man önskar. Ibland kan det kännas skönt att bara lyssna till andras upplevelser. Det har ingen betydelse om du nyligen mist ditt barn eller om det gått en tid – alla är lika välkomna. Av hänsyn till nydrabbade som eventuellt kan tycka att det är jobbigt att träffa barn, så är träffen syskonfri. (Gravida är välkomna.) Föreningen bjuder på fika. Meddela gärna om du önskar kaffe eller te.

**OBS** Sista anmälningsdag är lördag, två dagar före. Om du anmäler dig men får förhinder är det bra om du meddelar det i så god tid det går. Träffarna är egentligen till för dem som är medlemmar i Spädbarnsfonden, men det går jättebra att komma och prova hur det känns utan att man behöver bli medlem innan. Läs mer om medlemskapet här >>

Om du har frågor, om vägbeskrivning eller annat, så tveka inte att höra av dig.

Anmälan till sodermanland@spadbarnsfonden.se eller via sms/samtal till 070-23 18 188.

Varmt välkommen!

önskar Lina, distriktssamordnare/kontaktperson och Pia, stödperson.

Recent Posts
0