fbpx

FÖRETAGSVÄNNER OCH SPONSRING

Raprid Relief Team sponsrar familjehelgen med kaffe och fiskedammspresenter till alla barn! TACK!

Skapa gemenskap och stolthet inom organisationen och hos medarbetarna genom att stötta socialt arbete. Gör skillnad tillsammans.

Flera företag stödjer Spädbarnsfonden på olika sätt. Det kan vara genom rabatter på produkter som vi tillverkar eller material vi behöver för vår verksamhet. De företag och organisationer som stödjer vår verksamhet på detta sätt omnämner vi under rubriken sponsorer. Vi har även företag som stödjer oss genom donationer, dem kallar vi för Företagsvänner. Deras bidrag går till vår stöd- eller forskningsfond. Vill ni också bli Spädbarnsfondens företagsvän ? Kontakta då gärna kansliet 031-3875757 eller kansliet@spadbarnsfonden.se

Företagsvänner

5 000 kr = Företagets logotyp ligger på Spädbarnsfondens hemsida i ett halvår. Ni erhåller ett fint diplom.

10 000 kr = Företagets logotyp ligger på Spädbarnsfondens hemsida i ett år. Ni erhåller ett fint diplom.

20 000 kr = Företagets logotyp ligger på Spädbarnsfondens hemsida i ett år. Ni erhåller ett fint diplom. Ni får använda Spädbarnsfondens ”företagsvänsbanner” i mailsignatur och på er hemsida under ett år.

35 000 kr = Företagets logotyp ligger på Spädbarnsfondens hemsida i ett år. Ni erhåller ett fint diplom. Ni får använda Spädbarnsfondens ”företagsvänsbanner” i mailsignatur och på er hemsida under ett år. Vi inkluderar ert företags logotyp vårt riks nyhetsbrev vid gåvotillfället.

Ett stort varmt tack till alla som stödjer vår viktiga verksamhet! Ni gör skillnad.

Företagsvänner 2021

Valedo Partners har valt att stötta Spädbarnsfonden genom en gåva på 20 000 kronor till vår forskningsfond istället för att skicka julkort och julklappar.

 

Golden Hour members är en medlemssida för fotografer som drivs av Emelie Bernborg. Varje månad skänker Emelie 5% av intäkterna till en organisation som röstas fram av medlemmarna och nu föll flest röster på Spädbarnsfonden. En gåva på 10 000kr skänks till Spädbarnsfondens julinsamling 2020.

 

 

 

 

 

 

Alexanderssons Fastigheter i Göteborg har skänkt en gåva som går till den lokala stödverksamheten i Västra Götaland.

 

Arvidssons Takstolar skänkte en gåva till vår julinsamling 2020, där de insamlade pengarna går till vår forskningsfond.

 

 

 

 

Jocke & Peters Elautomatik AB väljer att stötta Spädbarnsfonden med en gåva till forskningen  istället för julklappar till kunder.

Caspeco  skänkte en gåva till vår julinsamling 2020, där de insamlade pengarna går till vår forskningsfond.

Segerhults Gård AB  skänkte en gåva till vår julinsamling 2020, där de insamlade pengarna går till vår forskningsfond.

Sponsorer 2021

 

 

 

Always Frank

Vill hjälpa Spädbarnsfonden, genom att skapa film, för att nå ut med vår vision, att färre barn dör.

 

logo2-blixt2xVolt Reklambyrå

De har tagit fram vår annons ”De minsta kistorna är tyngst att bära”, helt pro bono, för att de tycker att vår verksamhet är viktig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
%d bloggare gillar detta: