fbpx

Bli månadsgivare

Alla bidrag till vår verksamhet är viktiga. Stöd oss genom att bli månadsgivare, kontinuerliga små donationer gör stor skillnad!

Stödverksamheten

Skänk 100 kronor i månaden till Spädbarnsfondens stödverksamhet. Hjälp oss hjälpa fler föräldrar som har förlorat ett litet barn. Vi håller öppna träffar och slutna samtalsgrupper. Vi arrangerar familjehelger och andra medlemsaktiviteter. Hjälp oss att nå ut till fler som behöver hjälp i sorgen. Tack för ditt stöd!

Forskningsfonden

Skänk 100 kronor i månaden till Spädbarnsfondens forskningsfond. Spädbarnsfonden delar ut medel till forskning för att minska antalet barn som dör före födelsen och under det första levnadsåret. Var med och gör skillnad, din gåva kan rädda liv. Varmt tack för din gåva!

 

Genom att ge 100 kr/mån finansierar det under ett år 12 minnespåsar. Nydrabbade föräldrar som får minnespåsen i handen kan samla minnen från sitt lilla barn och kommer snabb i kontakt med vår verksamhet.

Tack för att du vill göra skillnad för drabbade familjer!

 

Hur stor del av gåvan går till Spädbarnsfonden?

Transaktionsavgiften som tredje part tar ut i administrationskostnader är 6,25% inklusive moms. Det innebär att 93,7% av gåvan går till ändamålet.

Av 100 kr går alltså 6,25kr till Föreningsinsamling och 93,75kr går till Spädbarnsfonden.

Vill du hellre ge en gåva utan transaktionskostnader, går det utmärkt, sätt in din gåva direkt till vårt 90-konto, BG: 900-2122 och märk gåvan med tex: Forskning, stödverksamhet eller Minnespåsar.

 

0
%d bloggare gillar detta: