fbpx

Minnesstund 5/11

 In Västra Götaland

När: Lördagen den 5/11 kl. 14:00.
Var: Johannebergs kyrka med efterföljande fika i församlingshemmet.

Det är snart tid för vår traditionella minnesstund vid allhelgona! Föräldrar, barn, anhöriga och vänner är välkomna. Det bjuds på sång, textläsning och ljuständning. Efteråt erbjuds en enklare fika till självkostnadspris i församlingshemmet.

I anmälan till minnesstunden – skriv hur många vuxna och barn som kommer. Anmäl även för- och efternamn på ert/era saknade barn, om ni vill att namnet/namnen ska läsas upp under ljuständningen.

Skriv i anmälan om ni kommer eller inte kommer på fikat efter minnesstunden. Vi är mycket tacksamma för hjälp med bakning till fikat och städning av församlingshemmet efteråt. Kan du hjälpa till så ange även detta så planerar vi lättare.

Anmäl er gärna så snart som möjligt eftersom antalet platser till fikastunden är begränsade.

Fikabröd mottages tacksamt i församlingshemmet mellan kl 12.00-13.30 (alternativt tar ni med er fikabröd till församlingshemmet efter minnesstunden, meddela gärna det i så fall).

Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser vid kyrkan men stor parkering vid närliggande Chalmersområde. Närmaste hållplatser är Vidblicksgatan (buss 18) och Ålandsgatan (buss 19). I församlingshemmet är tillgängligheten begränsad för större rullstolar.

Sista anmälningsdag 29 oktober (25/10 för tryckt namn på ljusetikett).

Anmälan till: vastergotland@spadbarnsfonden.se

Varmt välkomna!

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: