fbpx

Wave of light Borlänge 15 okt

 In Dalarna, stödsida

Välkommen till Börje Andersson park söndagen den 15 oktober, kl 19.00 för att delta i ljusmanifestationen Wave of light. Det är en minnesceremoni för barnen som fattas oss och en manifestation som sätter strålkastarljuset på att barn dör under graviditet, förlossning och sitt första levnadsår. Manifestationen äger rum över hela världen. Kom och lyssna på tal, livemusik och se ett dansframträdande. Ta lite fika, skriv ditt barns namn och fäst på vårt minnesträd.

Tal
Chathrine Eriksson och Monica Bodin, Wave of light Sverige.
Josefine och Björn Steger, från Spädbarnsfonden Dalarna och Nannys Nallar. Från Spädbarnsfonden talar också Ida Croxford.

Sång och musik
Louise Rosén

Dans
Dance Dynasty

Upplyst park
Börje Anderssons park där eventet hålls är upplyst i rosa och blått av Magic light experience.

Nannies nallar delar ut mjukdjur till sörjande syskon. (Låt nya besökare få förtur ❤ )

Isolerab står för varmt att dricka och småkakor.

Unga örnar har knappar till jackan/väskan.

Magic light experience lyser upp parken åt oss. De hjälper även att live-streama via Spädbarnsfondens Facebooksida genom Linus Grane.

ABF sponsrar och Dala-Reklam hjälpte oss med en laminerad swish/qr-kod till Spädbarnsfonden.

 

I Sverige arrangerades Wave of light första gången 2018 av Chathrine Eriksson och Monica Bodin, från Borlänge. Chathrine har förlorat sin dotter Jasmine och Monica, som är granne med Chathrine, ville hjälpa till att lyfta Wave of Light tillsammans med Chathrine för att synliggöra alla saknade små barn. Förra året dog 553 spädbarn i Sverige. Det går att rädda fler liv. Stöd forskningen om spädbarnsdöd genom att bidra till Spädbarnsfondens forskningsfond eller bidra via Swish: 9002122 och märk gåvan ”forskning”.

Recent Posts
0