fbpx

Minnesstund i Göteborg 4 november

 In Halland, Västra Götaland

När: Lördagen den 4 november,  kl. 14:00.
Var: Johannebergs kyrka med efterföljande fika i församlingshemmet.

Det är snart tid för allhelgona och traditionsenligt bjuder vi in till vår minnesstund! Föräldrar, barn, anhöriga och vänner är välkomna. Det bjuds på sång, textläsning och ljuständning. Efteråt erbjuds en enklare fika till självkostnadspris i församlingshemmet.

Anmälan
Skriv i anmälan hur många vuxna och barn som kommer. Anmäl även för- och efternamn på ert/era saknade barn, om ni vill att namnet/namnen ska läsas upp under ljuständningen. Skriv också om ni kommer eller inte kommer på fikat efter minnesstunden.  Anmäl er gärna så snart som möjligt eftersom antalet platser till fikastunden är begränsade. Sista anmälningsdag är 28 oktober (24/10 för tryckt namn på ljusetikett).

Anmäl er till: vastragotaland@spadbarnsfonden.se

Vill du hjälpa till?
Vi är mycket tacksamma för hjälp med bakning till fikat och städning av församlingshemmet efteråt. Kan du hjälpa till så ange även detta så planerar vi lättare. Fikabröd mottages tacksamt i församlingshemmet mellan kl 12.00-13.30 (alternativt tar ni med er fikabröd till församlingshemmet efter minnesstunden, meddela gärna det i så fall).

Parkering, hållplatser och tillgänglighet
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser vid kyrkan men stor parkering vid närliggande Chalmersområdet. Närmaste hållplatser är Vidblicksgatan (buss 18) och Ålandsgatan (buss 19). I församlingshemmet är tillgängligheten begränsad för större rullstolar.

Varmt välkomna!

Recent Posts
0
Tre kvinnor talar i pausen på en konferens.