fbpx

Öppen träff 30 maj

 In Södermanland

Du som bor i Sörmland/Västmanland (eller i närliggande distrikt utan egen verksamhet) och har förlorat ett litet barn, under graviditeten, förlossningen eller senare, är välkommen på Spädbarnsfondens nästa träff måndagen den 30 maj kl. 18.30-20.30.

Vi träffas i Sensus lokaler i Eskilstuna. Det ligger vid Valhalla industriområde i korsningen Lagerkvistgatan/Rinmansgatan. Ingång från Lagerkvistgatan 2.

Det blir en öppen träff där vi träffas och pratar om våra saknade barn och om det som har hänt. Givetvis pratar var och en så mycket eller lite som man önskar. Ibland kan det kännas skönt att bara lyssna till andras upplevelser. Det har ingen betydelse om du nyligen mist ditt barn eller om det gått en tid – alla är lika välkomna. Av hänsyn till nydrabbade som ev. kan tycka att det är jobbigt att träffa barn, så är träffen syskonfri. (Gravida är välkomna.)

Föreningen bjuder på fika som Pia som är ny stödperson fixar. Hon har nyligen gått föreningens utbildning till stödperson och kommer också att vara med på träffen. Pias dotter Emma dog i hennes mage i v.41 för sex år sedan, och hon har varit med på många Spädbarnsfondsträffar.

**OBS! För att jag ska ha en chans att höra av mig om träffen av någon anledning skulle behöva ställas in, så vill jag att de som tänker komma meddelar mig, senast två dagar före men gärna så snart som möjligt. Träffarna är egentligen till för de som är medlemmar i Spädbarnsfonden, men det går jättebra att komma och prova hur det känns utan att man behöver bli medlem innan. Om du har frågor, om vägbeskrivning eller annat, så tveka inte att höra av dig.

Anmälan till sodermanland@spadbarnsfonden.se eller via sms/samtal till 070-23 18 188.

Varmt välkommen! önskar Lina, distriktssamordnare och Pia, stödperson.

Recent Posts
0
%d bloggare gillar detta: