fbpx

Familjehelg i Stockholm i höst

 In Startsidan

Nu öppnar anmälan till familjehelg 22-24 september på Kärsögården utanför Stockholm. Syftet är som alltid att föräldrar och barn får möta andra med samma erfarenhet. Du kan vara med och påverka utformningen.

I många år har Spädbarnsfonden arrangerat en familjehelg per år, förlagd till Varberg. Flera medlemmar har önskat att föreningen skulle ordna fler helger och på olika platser i landet. Familjehelgen på Kärsögården är först ut och pågår från fredag kväll till söndag lunch. Det kommer bli tillfälle till samtalsgrupper, uteaktiviteter, måltidsgemenskap och att bara vara. Det finns också utrymme för nytänk.

Olivia Solman,Spädbarnsfondens projektledare för familjehelgerna, ser fram emot att tillsammans med medlemmarna i föreningen jobba med att utveckla familjehelgen och forma ett program som är givande och skapar gemenskap.
– Jag är nyfiken på medlemmarnas tankar kring familjehelger och vill gärna få ta del av era tankar om vad som kan ingå, vad som vore spännande att testa eller vad ni tycker är viktigt.

Hör gärna av er till Olivia oavsett om ni bara vill dela en tanke eller vill vara med och ge av er tid för att forma programmet. Du når Olivia på olivia.solman@spadbarnsfonden.se eller på mobil 070-659 58 88.

Anmälan är öppen till 21 augusti. Läs mer om familjehelgen på Kärsögården.

Recent Posts
0