fbpx

Tyck till om förslag på nya stadgar inför årsmötet

 In Startsidan

Snart är det dags för Spädbarnsfondens årsmöte.  Förra året fattade stämman beslut om att tillsätta en arbetsgrupp för att se över föreningens stadgar. Nu finns ett förslag på nya stadgar och det är det dags för dig som medlem att tycka till.

Under året som gått har arbetsgruppen talat med experter och myndigheter och styrelsen har fått säga sitt. Nu inbjuder vi till två tillfällen då du som medlem är välkommen att diskutera, ställa frågor och lämna förslag på förändringar till arbetsgruppen.

Diskutera förslag på stadgeändringar

Vi möts på Zoom:
Söndagen den 12 februari kl 15-16.30
Måndagen den 13 februari kl 19-20.30

Anmäl dig genom att mejla Kristina Levin, styrelsens vice ordförande och sammankallande i arbetsgruppen: kristina.levin@spadbarnsfonden.se
Har du inte fått nyhetsbrevet med länk till stadgar och till ändringsförslaget? Kan du inte vara med men vill ge dina synpunkter? Då går det utmärkt att mejla eller ringa Kristina Levin på 070-26 27 027 .

Valberedningen söker dig

Är du intresserad av att bidra till föreningen genom att ta ett styrelseuppdrag? Vill du vet mer om vad som behövs och vad som krävs? Hör av dig till valberedningen!
Annika Haaker annika.haaker@gmail.com eller Nina Kopp nina.j.kopp@gmail.com.

Spädbarnsfondens årsmöte – Save the date

Söndagen den 26 mars kl 13-15
Lägg redan nu in datumet för årsmötet i din kalender! Mer information kommer i slutet av februari.

 

Recent Posts
0
Ny tråd spolas.Tomt fågelbo
%d bloggare gillar detta: