fbpx

Delta i samtalsgrupp start 12 februari

 In Stockholm, stödsida, Uppsala

Att mista ett barn gör att hela tillvaron vänds upp och ner. I en samtalsgrupp träffar man andra föräldrar som är i samma situation. Man samtalar kring förlusten, sorg och glädje, relationer och framtiden. Vi vänder oss till dig som förlorat barn och som vill dela din sorg och dina erfarenheter i en mindre grupp.

Träffarna leds av Carita Westergren, som miste sin Matilda i februari 2001. Hon är barnmorska och har lång erfarenhet av föräldragrupper både små och stora, både i arbetet och i föreningen. Tillsammans har hon träffarna med Anna Grufman som också mist barn.

Träffarna är barnfria och eventuella syskon får stanna hemma. Det är bra om båda föräldrarna kan närvara, men det är inget måste. Det är givetvis valfritt om man vill prata och/eller lyssna på träffarna eller om man bara följer med som stöd för sin partner.

Det är en sluten grupp, som man anmäler sig till. Detta för att man ska lära känna varandra och känna trygghet i gruppen. Vi tar enbart emot ett begränsat antal par så anmäl er snarast till: stockholm@spadbarnsfonden.se Inga nya deltagare tas in efter att samtalsgruppen har startat och man anmäler sig med avsikt att kunna delta alla gångerna.

Sex träffar på olika teman. Varje tillfälle cirka 2 timmar.

Lokal: Tantogatan 41 Södermalm
Datum: 12/2, 22/2, 7/3, 25/3, 8/4 och 24/4 Kl. 18-20.

Varmt välkomna!

Anmälan till stockholm@spadbarnsfonden.se

Recent Posts
0
Glödlampa