fbpx

Extrainsatt öppen träff i Stockholm

 In Okategoriserade, Södermanland, Stockholm, stödsida, Uncategorized, Uppsala
EXTRAINSATT ÖPPEN TRÄFF
Välkommen till Spädbarnsfondens öppna träff i december. Julen närmar sig och innebär många känslor och utmaningar för oss som förlorat ett litet barn – under graviditeten, förlossningen eller senare.
Det blir en öppen träff där vi träffas och pratar om våra saknade barn på det vis man själv önskar. Ibland kan det kännas skönt att bara lyssna till andras upplevelser. Det har ingen betydelse om du nyligen mist ditt barn eller om det gått en tid – alla är lika välkomna. Vi bjuder på kaffe, te och smörgås. Av hänsyn till nydrabbade är träffen syskonfri. (Gravida är välkomna.)
Tid: Måndagen den 11 december 18.30-20.30.
Plats: Spädbarnsfondens lokal på Tantogatan 41, Södermalm, nedre botten
Vägbeskrivning: Närmaste T-bana är Zinkensdamm och sedan ca 10 minuters promenad, men det går flera bussar som stannar närmare, t ex buss 55. Södra station är närmre om du kommer med pendeln.
OBS! Vi vill gärna veta om du kommer så snart som möjligt så vi kan planera med fika. Senaste anmälan är fredag den 8 dec. Vi bjuder på smörgås och kaffe/te. Uppge gärna ditt mobilnummer om vi behöver nå dig, men inget måste.
Träffarna arrangeras av Spädbarnsfonden och är öppen för föreningens medlemmar samt alla drabbade föräldrar. Det innebär att det går jättebra att komma och prova hur det känns utan att vara medlem. Som nydrabbad får du ett gratis medlemskap i föreningen under det första året. Om du har frågor om vägbeskrivning eller annat, så tveka inte att höra av dig till oss.
Varmt välkommen!
Vilda Kvist och Emma Sahlén Grip
Anmälan till: stockholm@spadbarnsfonden.se
Recent Posts
0
ljus och chokladKvinna och en man sitter på en säng på sjukhus
%d bloggare gillar detta: