fbpx

Spädbarnsfonden söker vikarierande projektledare 75%

 In Startsidan

Som projektledare hos Spädbarnsfonden får du helhetsansvar för planering, genomförande och uppföljning av föreningsaktiviteter. Huvuduppgiften är att i sommar arrangera två familjehelger, en i Uppland och en i Varberg.

Vi söker dig med erfarenhet av projektledning i ideell organisation. Meriterande är pedagogisk kompetens. Familjehelgerna vänder sig till familjer som mist ett litet barn. Vi ser gärna att du är van vid lägerverksamhet och har förståelse för familjers olika behov.

Det dagliga arbetet sker digitalt. Du måste kunna resa inom Sverige och självklart behöver du vara med på familjehelgerna som lägerchef. Till din hjälp har du engagerade ideella med egen erfarenhet av att ha mist ett litet barn. Spädbarnsfonden är just nu inne i en verksamhetsförändring och det är viktigt att du kan arbeta självständigt, leverera resultat och är lösningsorienterad.

Då vi är i behov av en person som kan börja omgående kommer vi prioritera de kandidater som kan börja under mars/april.

Omfattning: Tjänsten är på 75% i sex månader med möjlighet till förlängning.

Ansökan: Känner du att du är rätt person för den här tjänsten? Skicka din ansökan med personligt brev samt cv till info@spadbarnsfonden.se senast den 15 mars 2023. Skriv ”Projektledare” i rubriken.

Läs ett referat från familjehelgen 2022.

 

Recent Posts
0